Skip to main content

Upravljanje kvalitetom

Organizacija „Tisacoop” d.o.o.  iz Kanjiže bavi se uvozom-izvozom, skladištenjem, dostavom i prodajom prehrambenih proizvoda, konzervi i alkoholnih pića.

Kvalitet i zdravstvena  bezbednost proizvoda  osnovni su ciljevi organizacije „Tisacoop” d.o.o.  Ispunjavanje ne samo zahteva, već i iskazanih očekivanja korisnika, tj. osiguranje kvaliteta i bezbednosti proizvoda je prioritetna obaveza zaposlenih na svim nivoima „Tisacoop” d.o.o.  Zbog toga se neprestano radi na unapređenju organizacionih, tehnoloških, tehničkih, infrastrukturalnih i ostalih preduslova. Takođe se neprestano radi i na motivisanju, stručnom osposobljavanju i jačanju svesti svih zaposlenih.
Poslovanje uz puno poštovanje svih relevantnih zakonskih propisa, bilo po pitanju kvaliteta i bezbednosti proizvoda, bilo po pitanju uslova proizvodnje  predstavljaju imperativ firme „Tisacoop” d.o.o.

Kao odgovorna organizacija težimo za stalnim smanjenjem zagađenja životne sredine i ka minimalizaciji povreda na radu.
Posebna pažnja se posvećuje izboru dobavljača nabavljenih prehrambenih proizvoda i praćenju i usaglašavanju  zahteva kupaca, uz izgradnju obostrano korisnih partnerskih odnosa, u cilju održavanja kvaliteta i zdravstvene bezbednosti isporučenih prehrambenih proizvoda. Rukovodstvo je prepoznalo ključ poslovnog uspeha firme u uspostavljanju i primeni  standarda menadžment sistema u svakodnevnom radu, zato kao efikasno sredstvo za ostvarenje gore navedenih ciljeva služi primena sistema upravljanja bezbednošću hrane u skladu sa zahtevima standarda ISO 22000:2018 i IFS Food v.7.

Velika se pažnja posvećuje edukaciji svih zaposlenih kako na stručnom tako i na polju poznavanja higijenskih pravila rada i dosledne primene zahteva gore navedenih standarda.
Naš glavni cilj je da prodajom proizvoda ostvarimo zadovoljstvo korisnika, da ojačamo našu poziciju na tržištu, kao i da poslujemo usaglašeno sa odredbama svih važećih regulativa.
Ova politika stupa na snagu datumom potpisivanja i svi zaposleni i poslovni partneri moraju biti upoznati njome.

Direktor
„TISACOOP” d.o.o.

 

Proizvodi

Pogledajte naš bogat asortiman proizvoda i sirovine koje nudimo.

Brendovi

U ponudi imamo najznačajnije brendova mađarskih delikatesa i vina.

Maloprodaja

Našu široku paletu proizvoda možete naći u našim Hungarikum Centrima.