Skip to main content

Osvoji wellness vikend sa "AVE" i "TISACOOP" proizvodima!

slika

Tisacoop i Panvita iz Slovenije zajednički organizuju veliku nagradnu igru u Super Vero objektima u periodu od 07.11. do 06.12.2019. godine.

Kupovinom ukusne proizvode u iznosu od 1.000 dinara, kupac ostvaruje pravo na dobitnu karticu. SVAKA DOBITNA KARTICA SADRŽI VREDNE POKLONE!

GLAVNA NAGRADA je wellnes vikend za 2 osobe (2 noćenja, pun pansion) u Termama Banovci, u Sloveniji!

TERME BANOVCI, SLOVENIJA

Uživajte  u bazenima Terme Banovci, sa saunama, kupkama, masažama ...
Terme Banovci se nalaze na severozapadu Slovenije u Prlekiji, nude ne samo osveženje u termalnoj vodi, već i mnoga druga zadovoljstva. Uz gusarske avanture za najmlađe, sa hiljadama netaknutih rekreativnih mogućnosti za srednju generaciju, wellness užitke za one u njihovim zlatnim godinama, uz nezaboravnu  domaću kuhinju za sve generacije. Nudimo vam opuštanje i nezaboravno uživanje u našem wellnessu koji se nalazi u šarmantnom butičnom hotelu Zeleni Gaj ***. Gosti hotela mogu da koriste 7 bazena hotela: zatvoreni termalni bazen (33-35 stepeni), spoljni bazen za termalnu rekreaciju (25-30 stepeni), spoljni termalni bazen (34-35 stepeni), spoljni bazen za decu 30 cm dubine (25-30 stepeni), spoljni bazen sa dva tobogana (25-30 stepeni), prirodni otvoreni bazen (36 stepeni). Zaustavite vreme i duboko  udahnite u mirnom tempu opuštenog okruženja Prlekije.

Želimo vam puno sreće!

Proizvodi

Pogledajte naš bogat asortiman proizvoda i sirovine koje nudimo.

Brendovi

U ponudi imamo najznačajnije brendova mađarskih delikatesa i vina.

Maloprodaja

Našu široku paletu proizvoda možete naći u našim Hungarikum Centrima.