Skip to main content

Naše marke

Delikatesno iz Mađarske

Maja 2009. godine na tržištu Republike Srbije pojavila se potpuno nova porodica mađarskih prehrambenih proizvoda pod brendom „Delikatesno iz Mađarske“.

Novi brend „Delikatesno iz Mađarske“ obuhvata nekoliko vrsta parizera od kojih preporučujemo parisku kobasicu od ćurećeg mesa sa paprikom i sa sirom, dimljenu ćureću  parisku kobasicu, ćureća prsa i karabatak u omotu. Tradicionalno dobar ukus čini ih idealnima za međuobroke, a dostupni su u svim većim trgovačkim lancima širom  Republike Srbije.

Članovi ove porodice su i polupripremljeni panirani proizvodi od ćurećeg mesa i to ćureće grudi punjene sirom, ćureće grudi sa sirom i ćurećom kobasicom koji se proizvode po najvišim evropskim standardima kvaliteta, a ukusom su prilagođeni zahtevima našeg tržišta.

 

Panitto

Tokom 2016 godine pojavila se nova porodica prehrambenih proizvoda “Panitto”, koja obuhvata polupripremljene proizvode od pilećeg mesa.  
Priprema ovih proizvoda je brza i jednostavna, samo nekoliko minuta i gotov je ukusan ručak. Brend “Panitto” obuhvata panirane proizvode od pilećih krila i pilećih grudi sa različitim ukusima.

Naše proizvode možete naći:

  • U “Tisacoop” maloprodajnim  prodavnicama “Hungarikum centrima”:
  • HUNGARIKUM CENTAR, Beograd, Vračar 11000, Novopazarska 32. http://www.hungarikumcentar.rs (link is external)
  • HUNGARIKUM CENTAR, Novi Sad, Uroša Predića 16.
  • HUNGARIKUM CENTAR, Novi Sad, Maksima Gorkog 2/A
  • HUNGARIKUM CENTAR Subotica, Dimitrija Tucovića 6.
  • HUNGARIKUM MARTKET Kanjiža, Glavna 10.
  • U hiper-, mega- i supermarketima Srbije: Mercator (RODA, IDEA, HIPERMARKET), Univerexport, Delhaize (MAXI, TEMPO), Sentapromet, Sinagoga, NS Bomi, Qvattro company (SUNCE MARKETI), Gomex, Metro C&C, Trnava promet,  Podunavlje, itd.
  • I u mnogim maloprodajnim objektima širom Republike Srbije.

Radimo i  robnu marku za sledeće trgovačke lance : „Delhaize” d.o.o. (Premia), „Metro” d.o.o. (Aro), „Univerexport” d.o.o. (Baš Baš).

Proizvodi

Pogledajte naš bogat asortiman proizvoda i sirovine koje nudimo.

Brendovi

U ponudi imamo najznačajnije brendova mađarskih delikatesa i vina.

Maloprodaja

Našu široku paletu proizvoda možete naći u našim Hungarikum Centrima.