Skip to main content

Integrator meda

Na osnovu svoje dobro uspostavljene logističke infrastrukture, iskustva  i poslovnih odnosa izgrađenih u proteklih 28 godina, naša kompanija je 2017 godine pokrenula novi projekat sa ciljem integracije pčelara u severnom delu Republike Srbije tačnije u Vojvodini, otkup i prerada meda. Izgrađena je nova fabrika za preradu meda kapaciteta 1.000 tona, koja je započela svoju poslovnu aktivnost jula 2018 godine.

U Srbiji postoji tradicija proizvodnje meda, u kojoj se proizvodi suncokretov med, med od uljane repice, cvetni i bagremov med kao i mnoge druge vrste meda. Zahvaljući prvenstveno svom kvalitetu, postoji veliki potencijal plasmana na evropskom i svetskom tržištu.

Želimo da naša kompanija iskoristi ove prirodne resurse i u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom za preradu meda, može svojim kupcima garantovati jedan visoki kvalitet krajnjeg proizvoda.

Naš krajnji cilj je da mukotrpan rad vrednih pčela i pčelara pretvorimo u kvalitetan prirodni proizvod koji će se naći na stolu naših vernih potrošača. U tom cilju smo i stvorili sopstveni brend pod nazivom „TISAMED”, koji pruža jedinstveni izgled i prepoznatljivost naših kvalitetnih proizvoda.

Proizvodi

Pogledajte naš bogat asortiman proizvoda i sirovine koje nudimo.

Brendovi

U ponudi imamo najznačajnije brendova mađarskih delikatesa i vina.

Maloprodaja

Našu široku paletu proizvoda možete naći u našim Hungarikum Centrima.