Ugrás a tartalomra

Társadalmi felelősségvállalás

Cégünk a kereskedelmi, gazdasági tevékenységén túl, erőforrásaihoz mérten több éve jelentős anyagi támogatást nyújt az olyan törekvésekhez, melyek elősegítik a kultúra, sportok és egyéb társadalmi kezdeményezések kibontakozását, és a lakosság itthon történő érvényesülését. 

Tevékenységünk része a környezetvédelem, a gyermekek és oktatás támogatása, a különböző sporttevékenységek, nyári gyermek- és alkotótáborok szponzorációja, amelyek hozzájárulnak  közösségünk fejlődéséhez. 

Elkötelezettek vagyunk a kiváló minőségű programok és események támogatása mellett. Legfontosabb célunk az értékteremtés  kis közösségünk és környezetünk számára, kiemelkedő projektek és programok szponzorálása azokban a régiókban, amelyekben az üzleti tevékenységünkkel is aktívak vagyunk, valamint a következő generáció jövőjének támogatása, hogy együtt teremtsünk értékeket. A management szociális érzékenységét bizonyítja, hogy anyagilag és erkölcsileg támogat rászorulókat, helyi beteg gyerekeket és tehetséges fiatalokat. 
Ugyanakkor társaságunk nem csak kifelé, de a munkahelyen belül is szabadidős rendezvényeket szervez a kollégáknak, amelyekkel a munkahelyi légkört és a munkatársak kapcsolatát, motiváltságát erősíti. Cégünk a jövőben is elkötelezett a társadalmi szerepvállalásban és folytatja azt a belső és külső közösségépítést, amely az emberek jó közérzetét, egymásiránti tiszteletét fejleszti.

Társadalmi szerepvállalásunk őszinte, belülről fakadó és kitartó.

Termékek

Tekintse meg gazdag termék- és nyersanyagkínálatunkat.

Brendek

A magyar finomságok és borok legnagyobb brendjei megtalálhatóak kínálatunkban.

Kiskereskedelem

Termékeink széles választéka megtalálható a Hungarikum Centar üzleteinkben.