Ugrás a tartalomra

Saját márkáink

Ízeset Magyarországról

2009 májusában egy teljesen új termékcsalád jelent meg "Ízeset Magyarországról" megnevezéssel.


Az új márka leginkább olyan csirke- és pulykahúsból készült termékeket foglal magába, mint: a sajtos és zöldséges  pulyka- és csirkefelvágott, a füstölt pulykafelvágott, a pulykamell filé, a füstölt csirkefelvágott, ezen kívül csirke-, pulyka- és sertésvagdalt. Ezen termékek jellegzetesen finom ízvilága kitűnően alkalmazható a fő étkezések közötti uzsonnák és hideg étkezések folyamán elfogyasztott szendvicsek alapanyagaként, és megtalálható Szerbia legtöbb szupermarketében.
Az "Ízeset Magyarországról" termékcsaládhoz tartoznak még a pulykahúsból készült panírozott ételkészítmények is: Sajttal töltött pulykamell, Sajttal és sonkával töltött pulykamell. Ezen termékek gyártása Magyarországon a legerősebb európai minőségi szabványok és előírások szerint a szerb piac igényeinek megfelelően történik.

Panitto

2016-ban jelent meg a “Panitto” termékcsalád, amely a gyorsfagyasztott, elősütött csirkehúskészítményeket foglalja magába.


Ezen termékek elkészítése egyszerű és gyors, pár perc alatt ízletes és laktató ebédet varázsolhatunk az asztalra. A Panitto termékcsaládba tartoznak a különböző ízesítésű panírozott csirkeszárnyak és panírozott csirkemell filék.

Termékeink megtalálhatók:


    • A belgrádi mintaboltunkban: HUNGARIKUM CENTAR, Belgrád, Vračar 11000, Novopazarska 32. http://www.hungarikumcentar.rs (link is external)
    • Az újvidéki mintaboltjainkban: HUNGARIKUM CENTAR, Újvidék, Uroša Predića 16., HUNGARIKUM CENTAR, Újvidék, Maksim Gorkij 2/A
    • A szabadkai mintaboltunkban: HUNGARIKUM CENTAR, Szabadka, Dimitrije Tucovića utca 6.
    • A magyarkanizsai mintaboltunkban: HUNGARIKUM MARKET, Magyarkanizsa, Fő utca 10. 
    • A következő hiper-, mega- és szupermarketekben Szerbia szerte: Mercator (RODA, IDEA, HIPERMARKET), Univerexport, Delhaize (MAXI, TEMPO), Sentapromet, Sinagoga, NS Bomi, Qvattro company (SUNCE MARKETI), Gomex, Metro C&C, Trnava promet,  Podunavlje, stb.
    • A kis- és vegyeskereskedésekben egész Szerbia területén


Saját márkás termékeket állítunk még elő a következő kereskedelmi vállalatoknak: Delhaize Kft. (Premia), Metro Kft. (Aro), Univerexport Kft. (Baš Baš).

Termékek

Tekintse meg gazdag termék- és nyersanyagkínálatunkat.

Brendek

A magyar finomságok és borok legnagyobb brendjei megtalálhatóak kínálatunkban.

Kiskereskedelem

Termékeink széles választéka megtalálható a Hungarikum Centar üzleteinkben.