Ugrás a tartalomra

Mézintegrator

Cégünk az évtizedek óta jól kiépült logisztikai infrastruktúrára, tapasztalataira és üzleti kapcsolatira építve 2017-ben egy új projektet indított el, melynek célja a Szerbia északi részén (Vajdaság) megtalálható méhészek integrálása, a méz felvásárlása és szakszerű feldolgozása. Ennek megfelelően egy új, 1.000 tonnás éves kapacitással rendelkező modern mézüzem épült fel, mely 2018 júliusától indította el működését. 

Szerbia hagyományos méztermelő országnak számít, ahol a napraforgó, a repce, a virág és az akácméz mellett egyéb fajtamézek is megtalálhatóak. Ráadásul a szerbiai méz kiváló minőségének köszönhetően egyre nagyobb potenciállal rendelkezik az európai és világpiacokon is. 

Ezt a minőségi mézforrást kívánja cégünk ötvözni egy újonnan kialakított mézfeldolgozási technológiával, ami saját laborral és jól felépített minőségügyi követelményrendszerével tudja garantálni a partnereinknek értékesített méz állandó és magas minőségét. 

Célunk, hogy a méhek és a méhészek szorgos és áldozatos munkájának gyümölcsét a legtermészetesebb formájában juttassuk el a fogyasztók asztalára. Ennek érdekében megalkottuk a TISAMED márkanevet, amely egyedi megjelenést és felismerhetőséget biztosít termékeink számára.

Termékek

Tekintse meg gazdag termék- és nyersanyagkínálatunkat.

Brendek

A magyar finomságok és borok legnagyobb brendjei megtalálhatóak kínálatunkban.

Kiskereskedelem

Termékeink széles választéka megtalálható a Hungarikum Centar üzleteinkben.