Skip to main content

Osvoji wellness vikend sa "AVE" i "TISACOOP" proizvodima!

slika

Tisacoop i Panvita iz Slovenije zajednički organizuju veliku nagradnu igru u Super Vero objektima u periodu od 07.11. do 06.12.2019. godine.

Kupovinom ukusne proizvode u iznosu od 1.000 dinara, kupac ostvaruje pravo na dobitnu karticu. SVAKA DOBITNA KARTICA SADRŽI VREDNE POKLONE!

GLAVNA NAGRADA je wellnes vikend za 2 osobe (2 noćenja, pun pansion) u Termama Banovci, u Sloveniji!

TERME BANOVCI, SLOVENIJA

Uživajte  u bazenima Terme Banovci, sa saunama, kupkama, masažama ...
Terme Banovci se nalaze na severozapadu Slovenije u Prlekiji, nude ne samo osveženje u termalnoj vodi, već i mnoga druga zadovoljstva. Uz gusarske avanture za najmlađe, sa hiljadama netaknutih rekreativnih mogućnosti za srednju generaciju, wellness užitke za one u njihovim zlatnim godinama, uz nezaboravnu  domaću kuhinju za sve generacije. Nudimo vam opuštanje i nezaboravno uživanje u našem wellnessu koji se nalazi u šarmantnom butičnom hotelu Zeleni Gaj ***. Gosti hotela mogu da koriste 7 bazena hotela: zatvoreni termalni bazen (33-35 stepeni), spoljni bazen za termalnu rekreaciju (25-30 stepeni), spoljni termalni bazen (34-35 stepeni), spoljni bazen za decu 30 cm dubine (25-30 stepeni), spoljni bazen sa dva tobogana (25-30 stepeni), prirodni otvoreni bazen (36 stepeni). Zaustavite vreme i duboko  udahnite u mirnom tempu opuštenog okruženja Prlekije.

Želimo vam puno sreće!

Products

Take a look at the wide range of products and commodities that we offer.

Brands

We offer many brands of Hungarian delicacies and wines.

Retail

Our wide range of products can be found in our Hungarikum Centar shops.